akupunkturnåle

Akupunkturnåle: Så tynde som muligt, tak!

Akupunkturnåle: Så tynde som muligt, tak!

Det er ikke kroppen, men nålene til akupunktur, der gerne skulle være så tynde som muligt. Den årtusinder gamle behandlingsmetode med akupunkturnåle har ikke ændret sig med tiden, men det har nålene og ikke mindst kvaliteten heraf. Du kan få moderne nåle til akupunktur i en ultratynd kvalitet

Vælg ultratynde akupunkturnåle…

Nogle af de bedste og mest tynde akupunkturnåle på markedet kommer fra akupunkturens hjemland, Kina, og er lavet af kirurgisk stål. Nåle til akupunktur fås naturligvis i forskellige typer afhængig af behandlingstype, men den høje kvalitet er afgørende for om behandlingen opleves smertefri. 

Ultratynde akupunkturnåle tillader desuden dig som behandler at ramme meget præcist og udelukkende behandle det punkt, der gør forskellen. Afslappede kunder er nemmere at behandle og kroppen reagerer bedre, mens nålene sidder i. 

Hvem vælger akupunktur?

Tænk på målgruppen, når du vælger akupunkturnåle til din klinik. Det er ikke kun erfarne kunder med høj smertetærskel og stor viden om akupunktur, der booker tid. Akupunktur er for alle – voksne, børn, erfarne og de, der aldrig har hørt om behandlingstypen før. 

Det er vigtigt, at alle får en smertefri og effektiv oplevelse, så du kan fuldføre nødvendige forløb og opnå den optimale effekt hver gang. 

Til den nervøse

Selv folk med nåleskræk kan finde på at booke tid til akupunkturbehandling, hvis smerter eller andre problemer i kroppen bliver for stærke. Til den nervøse kunde, der afskyr nåle og tvivler på effekten, er det særligt vigtigt at bruge ultratynde nåle, der ikke mærkes og fremfor alt ikke ser frygtindgydende ud. 

Det kan være altafgørende for den videre behandling, at den nervøse kundetype ikke mærker de ultrafine nålespidser under behandlingen – hverken når de stikkes i huden, eller når de skal sidde i kroppen den halve time. 

Gør arbejdet nemmere for dig selv og mere trygt for dine kunder med ultratynde akupunkturnåle!