koteletter i fad

Billig hverdagsmad med koteletter i fad

Billig hverdagsmad med koteletter i fad

Du kender det sikkert alt for godt. Du er træt efter en lang arbejdsdag, og glæder dig egentlig bare til at komme hjem. Men først skal ungerne hentes i institutionen – og så skal der købes ind til aftensmad. Alt for ofte er det meget fristende at smide en færdig ret eller et par fryse pizzaer i kurven og bare komme ud af butikken i en fart. Til tider er det endog endnu mere fristende helt at undgå det overfyldte supermarked, og i stedet bestille pizzaer, burgere, durum ruller eller lignende fra den lokale grill bar.

Du ved godt, at disse valg hverken repræsenterer den sundeste eller billigste del af kost pyramiden, men til gengæld er det nemt og hurtigt. Og så er der mere tid til at hygge med ungerne og få styr på alle de andre dagligdags gøremål, inden du udmattet tumler i seng.

Nem, lækker – og billig – aftensmad med koteletter i fad

Det er klart, at man ikke tager skade af fast food, hvis man nøjes med at indtage det en gang imellem. Men hverken pengepung eller krop har godt at disse nemme løsninger. Så hvorfor ikke prøve en traditionel dansk opskrift, som vækker glæde i de fleste ganer – hos unge såvel som hos ældre?

Blandt disse opskrifter finder vi koteletter i fad. Langt de fleste mennesker har smagt denne ret, som både er nem at lave, særdeles velsmagende, og samtidig billig og hurtig i indkøb. På ingredienslisten til koteletter i fad finder du udelukkende ingredienser, som du kan købe i et hvilket som helst supermarked. Og så ligger disse ingredienser oven i købet i den billige ende. Du skal blot bruge olie, løg, champignoner, gul peberfrugt, grøn peberfrugt, grøntsagsbouillon, tomatpure, paprika, fløde, hvedemel, salt og peber – og så selvfølgelig de lækre, saftige svinekoteletter.

Se den fulde opskrift på koteletter i fad på dk-kogebogen.dk