broccolisalat

Broccolisalat er det perfekte tilbehør til en lang række forskellige retter

Broccolisalat er det perfekte tilbehør til en lang række forskellige retter

Vil du gerne servere lækker og sundt tilbehør til kødet, er det en god ide for dig at overveje noget broccolisalat. Det mætter meget og passer godt til smagen af kød. Det vil derfor være det oplagte valg for dig. Derudover er det nemt for dig at tilberede, og du kan variere det på en lang række forskellige måder. Sidst, men måske også vigtigst, er, at det er sundt. Broccoli er fyldt med vitaminer, som du har brug for, og det er derfor en perfekt form for tilbehør for dig. 

Mangler du en god opskrift på broccolisalat, er det altid en god ide for dig, at du går ind på nettet. Der vil være et væld af forskellige opskrifter. En af dem, der er værd at fremhæve, er den på dk-kogebogen.dk. Den er simpel at følge, og du kan nemt fået godt overblik over, hvad der skal i, og hvordan du tilbereder salaten. 

Til en broccolisalat skal du selvfølgelig bruge rigeligt med broccoli. Det er en god ide, at du steger det, koger det eller damper det først, så det er lidt nemmere at spise. Derudover skal der selvfølgelig også nogle andre ingredienser i, da det er lidt kedeligt at spise en salat, der udelukkende består af broccoli. 

En af de meget populære former for salater med broccoli indeholder også solsikkekerner, tørrede tranebær, rødløg og bacon. Det er alle nogle virkelig lækre ingredienser i sig selv, og når du så lægger dem sammen med broccolien og en god dressing, bliver de kun endnu lækrere. 

Som med alle andre opskrifter er der dog ingen ingredienser, der helt fastlagte. Du kan derfor sagtens komme andre kerner i, hvis du ikke lige har solsikkekerner, eller komme andre tørrede frugter i, hvis du ikke lige har tranebær. Dermed kan du selv sætte dit præg på retten.