entreprenør

Det er okay at opgive at være entreprenør!

Det er okay at opgive at være entreprenør!

Selvfølgelig er der forskellige måder at se på det at være entreprenør på.

Det kan jo være, man har taget en decideret uddannelse i at være uddannet entreprenør, så man har papirer på det og kan udføre specifikke opgaver, hvor man måske er ansat eller tilknyttet her som eksempel: https://www.vennelyst.dk/

Men det er jo en opfattelse, man kan have af sig selv, hvor man ser fremadrettet og udvikler ting og sager, som andre ikke har tænkt på før.

Man kan sammenligne det lidt med at være iværksætter, men man behøver dog ikke have eget firma eller drive sådan et, man kan jo “bare” være en opfinder, der godt kan lide at være idérig.

Og måske er man bare sådan et sted i livet, hvor man tænker, at man trods alt kun har dette ene liv, så man skal prøve at være entreprenør.

Det er fair nok at opgive drømmen

Man kan som nævnt være uddannet entreprenør, hvor man så senere finder noget andet, man hellere vil lave, afprøve eller helt uddanne sig til noget andet – og måske vender man tilbage til jobbet som entreprenør senere.

Men er man ham, der skal prøve at se, om man kan udvikle noget nyt eller helt drive ens eget firma som entreprenør, så kan man desværre godt risikere, at man rammer panden mod muren.

Man kan jo have nok så mange gode intentioner og være helt begejstret og spændt, som man sidder derhjemme og skitserer ens idé for sig selv og måske en lukket gruppe mennesker.

Men at udføre den slags kræver virkelig meget arbejde, og det kan man først mærke på egen krop, når man søsætter idéen.

Her vil man virkelig opleve, at det virkelig sjove blot er toppen af isbjerget, og at man virkelig skal brænde for det, hvis man agter at kunne fortsætte med det i længden.

Og det er helt fair at indse, at man ikke er skåret til den slags arbejde i længden.