tandlæge silkeborg

Disse kosmetiske behandlinger udføres af tandlægen

Disse kosmetiske behandlinger udføres af tandlægen

Drømmer du om at få dit smukke smil tilbage? Er det fordi, dine tænder er blevet gule af røg? Eller du har fået en lille skade på tanden? Du har grimme tænder? Eller en af dine tænder ikke har samme form som de andre?

Tandlæger udfører mange kosmetiske behandlinger. Læs med her og find ud af, hvilke du typisk kan få udført hos tandlægen.

Få et helt hvidt og flot smil igen

Er dine tænder blevet gule og trælse at se på? Påvirker det dig, når du skal smile eller bare når du taler med andre? Det kan betyde meget for selvværdet, hvordan ens tænder ser ud. 

Det behøver ikke kun være røg, der har gjort dine tænder grimme. Det kan også være rødvin eller kaffe. Heldigvis kan det rettes op på igen. Ved tandlægen kan du nemlig betale for en blegning. Så dine tænder bliver flotte og hvide igen. 

Få nye facader og kroner med plast eller keramik

Har du tænder, der ser meget grimme ud? Både facaden eller selve kronen på tanden kan nemt dækkes med plast eller keramik. Plast kan være nemt at bruge, men det holder dog ikke lige så længe som keramik. Der skal dog slibes på tanden, når man bruger keramik til behandlingen. Det undgår du med plast. 

Få lukket det trælse mellemrum 

Har du et mellemrum mellem to tænder, der irriterer dig? Det kan tandlægen også behandle. Det kan gøres med plast, der lukker mellemrummet mellem dem. Det er ikke nogen stor behandling, og du undgår at have et træls smil eller få madrester siddende fast i mellemrummet. 

Inden du overvejer en kosmetisk behandling hos tandlægen, bør du altid tænke over, om det er nødvendigt. Tag gerne en snak med tandlægen om problemet, inden du beslutter dig. 

Læs meget mere om kosmetiske tandbehandlinger her: https://ebdent.dk/