fedtfrysning

Få en flottere figur med fedtfrysning

Få en flottere figur med fedtfrysning

Er du grundlæggende tilfreds med din krop, men sidder der stadig lidt fedt hist og her og får den til at fremstå bulet på steder, hvor den egentlig burde være glat? Så er en permanent fedtreduktion måske noget for dig.

Hvor kan jeg få udført en fedtreduktion i København?

Hvis du ønsker at reducere størrelsen på dine fedt depoter, og dermed få en flottere og strammere profil, kan du med fordel kontakte skønhedsklinikken Cool Wave Clinic.

Hos Cool Wave Clinic kan du nemlig få udført den kendte fedtfrysning – en metode til fedtreduktion som hører til de allermest invasive af slagsen. Med en fedtfrysning kan du få frosset dine fedt depoter væk uden brug af kirurgi. Du skal ikke engang i bedøvelse når du skal have foretaget en fedtfrysning, og du kan genoptage dit daglige virke lige efter proceduren.

Cool Wave Clinic har specialiseret sig inden for fedtfrysning af samtlige områder på kroppen hvor der kan danne sig uønskede fedt ansamlinger. Det vil sige at du kan få reduceret dine fedt depoter på yderlårene – også kaldet ridebukselår – såvel som på inderlårene. Cool Wave Clinic kan også hjælpe dig med at fjerne mavedellen eller dobbelthagen, lige som de berygtede fedt depoter på hofterne – bedre kendt som danse håndtagene – på ryggen og på flankerne også kan kommes til livs med en fedtfrysning.

En behandling med fedtfrysning tager cirka femogfyrre minutter. Resultatet af behandlingen kan ses efter en måneds tid hvor de døde fedtceller er udskilt fra kroppen ad naturlig vej. Hvor mange behandlinger der skal til for at opnå det ønskede resultat afhænger helt og holdent af størrelsen på fedt depoterne og mængden af fedt celler. Generelt ses de bedste resultater af fedtfrysning hos klienter som lever sundt, men som har haft vanskeligt ved at komme af med de sidste buler og deller gennem træning.

Læs mere om fedtfrysning på coolwaveclinic.dk