facadeskilte odense

Facadeskilte i Odense - også andre steder end ved erhverv

Facadeskilte i Odense - også andre steder end ved erhverv

Når man tænker på facadeskilte, også dem i Odense, så tænker man ofte på dem, man køber som erhvervsdrivende, der skal bruge det til en butiksfacade eller som dekoration og orientering indendørs.

Men tænker du udelukkende på det, når du besøger dette link? : https://nordiksign.dk/facadeskilte-odense/

Måske er det overvejede det, du får ud af at besøge siden, hvor du kan købe mange spændende udendørsskilte, facadeskilte med og uden lys i, LED-skilte, skiltebogstaver med videre, men derfor kan man jo også bruge dem helt andre steder.

Hvad med som dekoration på en bar eller en natklub, hvor de ikke tjener andet formål end at være dekoration, hvor der måske ikke står noget betydningsfuldt eller noget med mening, men hvor det bare skal være med til at skabe stemning?

Så er vi dog stadigvæk ved de erhvervsdrivende, men man kan jo også udvide dette til ikke bare at handle om erhvervsafdelingen i Odense, men også de private hjem.

Og det behøver ikke være en opfordring til, at du tænker på de der sen-teenage-værelser, hvor en person måske har hugget et skilt med lys i eller bare et enkelt bogstav eller har fået det fra sin arbejdsplads, som man så har valgt at hænge op derhjemme.

Selv familier og par kan udnytte disse skilte til at bruge som dekoration derhjemme.

Det kan være til et formål til ligefrem at give lys ved spisebordet eller arbejdsbordet, eller man kan bare have et skilt hængende med lys i, der ikke er til for andet end at være en del af indretningen.

Faktisk er det ret moderne at gøre den slags, om man så køber dem som helt nye, som restparti, udstillingsprodukt eller i en genbrugsbutik eller på et loppemarked.

Løbende kan man så udskifte dem, så de passer til den stil, man forsøger at indrette med.

Hvordan ville du indrette med facadeskilte derhjemme i Odense – eller et andet sted i landet?