Overdækket terrasse

Føj værdi til din ejendom med en overdækket terrasse

Føj værdi til din ejendom med en overdækket terrasse

I disse tider virker det ikke særligt tillokkende at skulle planlægge en sommerferie uden for landets grænser. Og det er der faktisk heller ingen grund til.

Den danske sommer er som regel ganske tilforladelig. Visse år er den helt fantastisk, med masser af sol, lys og varme, og andre år svigter solen til fordel for skyer, regn og blæst. Men generelt er sommeren i Danmark helt fin, og det danske sommerland byder på smukke natur oplevelser og masser af aktiviteter for børn og voksne.

Er du og din familie i besiddelse af eget hus med en rummelig have giver det samtidig en verden af mening at tilbringe dele af ferien inden for matriklens rammer. Især hvis haven er udstyret med en lækker træterrasse. Og er den ikke det, kan du med fordel planlægge opførelse af en sådan allerede nu.

Hvad er fordelene ved en terrasse?

Måske tænker du at I har klaret jer fint alle årene uden en terrasse. Men her bør du overveje om ikke en træterrasse i virkeligheden ville kunne gøre udelivet endnu sjovere og mere behageligt.

Et solidt og stabilt trædæk giver det perfekte underlag for familiens havemøbler – og vælger I en overdækket version af en træterrasse får I oven i købet mulighed for at sidde ude også selv om vejret måske ikke er helt perfekt. Og så er en træterrasse en prima investering når sommerferie pengene alligevel skal spenderes.

En professionel udført terrasse vil nemlig udgøre et ubetinget aktiv for ejendommen i forbindelse med et fremtidigt salg. Så derfor kan du betragte en overdækket terrasse som en investering i såvel familiens livskvalitet som i din boligs værdi.

Du kan finde overdækket terrasse inspiration på Kun Terrasser ApS’ hjemmeside hvor du kan se flotte eksempler på tidligere udført arbejde fra tømrermester Andreas la Cours hånd – læs mere på kun-terrasser.dk.