Trontveit

Grøn styling og pleje fra TronTveit

Grøn styling og pleje fra TronTveit

I den absolutte spydspids blandt de trendy, grønne brands inden for hårpleje og styling, finder vi danske TronTveit. TronTveit er, sin korte levetid til trods, allerede toppen af poppen hos de såkaldt grønne frisører og stylister, som er vilde med de lækre og enkle produkter. Og produkt linjen vokser konstant, efterhånden som nye, innovative pleje og styling produkter støder til.

Voks fra TronTveit – et kapitel for sig

TronTveit står bag den særdeles succesfulde serie af effektive og lækre styling produkter, som går under fælles navnet Attitude. Især de to voks varianter, den røde Rock Solid Attitude og den blå Solid Attitude, er super hotte i de grønne frisør saloner og hos den kvalitets bevidste forbruger. Voksens store popularitet skyldes, at den er nem at arbejde med, skaber et perfekt, naturligt stærkt hold, og tilmed er nem at skylle ud af håret, da den er vand baseret. Der er bred enighed om, at Solid Attitude voks produkterne fra TronTveit hører til blandt de bedste på markedet anno 2019. Og begge produkter er godkendt til brug i grønne frisør saloner!

Dirty Angel Dry Styling Shampoo Attitude – tager tørshampoo til nye niveauer

Et andet lækkert TronTveit styling produkt, er den helt enestående Dirty Angel Dry Styling Shampoo Attitude – en tørshampoo, som strækker sig ud over hvad vi egentlig forbinder med tørshampoo eller hårpudder. Dirty Angel Dry Styling Shampoo Attitude kombinerer de to former for styling og pleje i eet innovativt produkt. Dirty Angel Dry Styling Shampoo Attitude fra TronTveit er en super lækker tørshampoo, som giver dit hår et støvet look og en lækker tekstur.

Find de lækre produkter hos hair4all.dk – her får du gratis fragt ved køb for over 500 kr i den online shop samt hurtig levering og fjorten dages fuld fortrydelses og retur ret på varer i ubrudt emballage.