hundedækkener

Hold din hund tør og varm i alt slags vejr

Hold din hund tør og varm i alt slags vejr

advertorial

I regn og slud skal hunden ud. Det kan man nemlig ikke undgå i Danmark, hvor vi ikke så sjældent render ind i kraftigt blæsevejr, frostvejr, regn og slud. Men hvordan beskytter du så din hund, når den skal ud for at få motion og frisk luft i det kolde og våde vejr?

Koldt for de mindre hunde

Særligt små hunde kan blive meget påvirket af kulden, da de typisk ikke har et tykt lag hud eller pels til at beskytte sig selv. Det betyder, at de kan blive rigtig kolde på en gåtur i frostvejr – og specielt hvis det samtidig blæser eller er vådt i vejret.

Men du kan beskytte din hund med et såkaldt hundedækken, som altså fungerer som en slags jakke eller trøje for hunden. Det ekstra beskyttelseslag sørger for at holde hunden varm og tør på kroppen, så den bedre kan holde til de lange gåture i det kolde vejr. 

Hundedækkener kan bruges til de fleste hunderacer, men anbefales særligt til små hunde eller hunde med en tynd og sparsom pels.

Find et hundedækken til din hund

Hundedækkener findes i alle størrelser og former, og der findes en lang række forskellige typer af dem. Nogle er vandtætte og er derfor særligt egnet til regnvejr, mens andre fokuserer mere på varmeelementet, så din hund kan holde sig varm på selv de koldeste vinterdage.

image

 

Der findes også såkaldte tørredækner, som mest af alt minder om en slags badekåber til hunde. De er helt geniale, hvis din hund skal tørres efter en tur i vandet eller regnvejret.

Hos Østrand kan du finde skønne hundedækken i mange størrelser, materialer og designs. De er alle slidstærke og i høj kvalitet, og så er de nemme at få både af og på. Blandt de mange muligheder kan du uden tvivl finde det rette hundedækken til din hund.