Slidt emalje badekar

Hvilke håndværkere skal du ringe efter, hvis du skal renovere dit badeværelse?

Hvilke håndværkere skal du ringe efter, hvis du skal renovere dit badeværelse?

advertorial

Det kræver professionelle at få renoveret et badeværelse. Det skyldes, at der er nogle installationer, der kræver autoriseret håndværkere til at udeføre, for at sikre dig og dine omgivelser mod potentielle skader og farer. Herudover er det de færreste af os, der har viden og ekspertise til at kunne udføre alle renoveringer ude på et badeværelse. Derfor vil vi i dette indlæg hjælpe dig med, hvem du skal kontakte i forbindelse med dit badeværelsesprojekt. 

 

image

 

1. En professionel VVS-mand

En professionel VVS-mand kan hjælpe dig med at installere og reparere inventar som f.eks. badekar, håndvaske og toiletter. Denne type arbejde kræver en professionel på grund af de potentielle skader, der kan opstå som følge af vandlækager (hvilket kan resultere i dyre reparationer). Autoriserede VVS-mænd kan også hjælpe dig med installationer som vaskemaskine og visse varmeanlæg.

 

2. En elektriker

En elektriker vil kunne hjælpe dig med at installere eller reparere elektriske ledninger i dit badeværelse. Desuden kan de håndtere de mere komplicerede ting i forbindelse med belysning, som kræver større færdigheder, viden og ekspertise på grund af elektricitetens natur.

Du kan snakke med din elektriker om, hvordan du får det rette belysning ude på dit badeværelse. Der findes nemlig mange måder, som du kan få lys i dit badeværelse på.

 

3. En emaljespecialist

En emaljespecialist kan blive en nødvendig person at hyre, hvis du har et gammelt badekar, der har en slidt emalje. Det er en billigere løsning, end hvis du valgte at skille dig af med badekarret. En emaljespecialist vil udskifte emaljen ved at spraymale en ny ovenpå det eksisterende. Badekarret vil naturligvis først blive rengjort og den gamle emalje vil blive slebet, før der bliver malet med en ny emalje.

Det kan give dig et helt nyt badekar, og overfladen vil se meget mere glansfuldt ud, end det gamle. Læs mere om dine muligheder for emaljering af badekar på dette link: https://www.emaljespecialisten.dk/slidt-emalje-badekar/