tidsregistrering

Hvorfor tidsregistrering er smart

Hvorfor tidsregistrering er smart

advertorial

Hvad end du er selvstændig, arbejder i en virksomhed, eller blot går derhjemme, så er det smart at holde et overblik over sin tid. Det kan man blandt andet gøre ved at bruge tidsregistrering, hvorfor det er smart, og hvorfor alle bør implementere det i deres hverdag, det kommer vi ind på i dette indlæg.

Du kan optimere hverdagen

Ved at tidsregistrere hvad man bruger sin tid på, så kan man danne et overblik over hvordan man bruger sin tid, og også hvordan man derved kan fjerne spildtid. Kort sagt, så kan man optimere sin hverdag ved at holde et overblik over tiden.

For at kunne optimere på det ordentligt, så bliver man dog nødt til at tracke alt sin tid. Det fungerer eksempelvis ikke, hvis man kun har et overblik over 8 timer af en 24 timers dag. Så ved du reelt set ikke, hvad du skal optimere, for at få de mest produktive dage som muligt.

Du kan sikre dig, at du ikke bruger for lang tid på ting

Undersøgelser viser, at hvis man ikke sætter en deadline, så vil man tage længere tid om at klare en opgave. Derudover viser de også, at hvis man afsætter en time til en opgave, så bruger man en time. Hvor hvis man afsætter 30 minutter, så bruger man kun 30 minutter. Derfor anbefaler vi, at man sætter deadlines, og bruger tidsregistrering til at overholde dem.

På den måde kan man nå mere i løbet af sin dag, og sikre sig, at man ikke bruger 1 time på en opgave, som man blot kunne have klaret på kun 30 minutter. Det er også en god måde, hvorpå man kan få sine medarbejdere til at tænke over sin tid, hvis man har medarbejdere, som man skal hjælpe med at optimere tiden de bruger i deres hverdag til det bedre.