Røntgenundersøgelse

Røntgenundersøgelse i København med kort ventetid

Røntgenundersøgelse i København med kort ventetid

De fleste af os har mindst én gang i løbet af livet prøvet at få taget et røntgenbillede. Dette kan for eksempel være i forbindelse med et tandlægebesøg, eller fordi vi er faldet og er kommet til skade med en arm eller et ben.

En røntgenundersøgelse hos tandlægen kan afsløre om der skulle skjule sig ansatser til eksempelvis parodontose eller karies under tandkøds kanten eller mellem tænderne. Og en røntgen billede af en knogle eller et led kan sladre om eventuelle brud eller andre alvorlige skader.

Hvor får jeg en røntgenundersøgelse?

Foruden din tandlæge, som har sit helt eget røntgen udstyr i sin klinik, kan du få foretaget røntgenundersøgelser hos en specialiseret røntgenklinik.

Du kan vælge selv at betale for din røntgenundersøgelse – men er du kommet til skade er det en god idé at smutte forbi din praktiserende læge først. Han eller hun vil kunne hjælpe dig med en indledende undersøgelse som kan afgøre om en røntgen eller ultralyds undersøgelse er nødvendig.

Skulle lægen skønne at du vil være bedst tjent med en undersøgelse på en røntgenklinik vil han eller hun udskrive en henvisning til dig. Og den kan du bruge på en hvilken som helst røntgenklinik i den region hvor du er bosiddende.

Røntgenklinikken Nørrevold – centralt beliggende røntgenklinik i København

Bor du i Region Hovedstaden er der således frit valg blandt alle de til regionen hørende røntgenklinikker.

Ønsker du at blive undersøgt på en røntgenklinik med kort ventetid og nemme adgangsforhold kan du for eksempel vælge Røntgenklinikken Nørrevold. Hos Røntgenklinikken Nørrevold kan du i langt de fleste tilfælde komme til undersøgelse samme dag som din henvisning er udstedt.

Røntgenklinikken Nørrevold ligger placeret tæt på Nørreport Station og er befolket med dygtige røntgenlæger, radiologer og særligt uddannede radiologi sygeplejersker. Læs mere om klinikken på hjemmesiden noerrevold.dk.