gulvafslibning i Jylland

Seks ting du kan gøre for at passe bedre på dit lakerede gulv

Seks ting du kan gøre for at passe bedre på dit lakerede gulv

advertorial

Når du har et lakeret gulv, er du selvfølgelig interesseret i at passe så godt på det som muligt. Det findes der heldigvis rigtig mange måder, hvorpå du kan gøre, så du ikke er nødt til at få det slebet og lakeret igen lige foreløbig. 

Vi kommer her med seks tips til, hvordan du kan passe godt på dit lakerede gulv. Vi er blevet inspireret til artiklen af firmaet gulvkanonen.dk. Det er et stort gulvfirma, der kan sende nogle ud og slibe og lakere dit gulv i stort set hele landet. De ved derfor selvfølgelig, hvad de taler om. 

1. Brug filtdutter

Først og fremmest er det vigtigt, at du bruger filtdutter på de møbler, som du flytter ofte rundt på. Dermed undgår du, at de sætter mærker på gulvet. Det er for eksempel stolene ved spisebordet. 

2. Brug tæpper 

På de områder, som du bruger meget, er det en god ide, at du lægger tæpper ud. Det skåner gulvet i for eksempel entreen, hvor du går ind med sko på og derfor ikke kan lade være med at slæbe en masse skidt med ind. 

3. Gå ikke med sko indenfor

Generelt bør du prøve at undgå at gå med sko indenfor. Det slider nemlig mere på gulvet, når du gør det, da der jo kan komme sand, grus og små sten ind under dine sko. 

gulvafslibning i Jylland

4. Brug et blødt mundstykke til støvsugeren

Når du støvsuger dit lakerede gulv, bør du altid sørge for at bruge et blødt mundstykke. Bruger du et hårdt mundstykke, kan det ridse gulvet. 

5. Brug laksæbe, når du vasker gulvet 

Ved at bruge en sæbe, der er specielt lavet til et lakeret gulv, kan du give det en ekstra beskyttelse, når du vasker det. 

6. Vask gulvet korrekt

Generelt er det bare vigtigt, at du vasker dit lakgulv korrekt for at få det bedste resultat og beskytte det mest muligt.