ejendomsservice

Vælg dit ejendomsservice omhyggeligt

Vælg dit ejendomsservice omhyggeligt

Da det rette ejendomsservice virksomhed og vicevært er guld værd er det vigtigt at i som bestyrelse sætter den nødvendige tid af til at finde det rigtige. Det vil være jeres vicevært der vil kende jeres bygning bedst og vide hvornår det er muligt selv at foretage de nødvendige små reparationer og hvornår det er nødvendigt at søge hjælp ude.

Det vil samtidig være jeres vicevært der vil kende jeres beboere bedst. Jeres vicevært skal altså ikke alene have gode praktiske evner, men også gode menneskekundskaber. 

Hvilke opgaver skal udføres

Inden i henvender jer til et ejendomsservice firma er det en god ide at sætte jer ned at finde ud hvilke opgaver i gerne vil have udført. Det er en god ide at prioritere dem i dem i skal have med og hvilke det vil være rart at have med, men som i godt kan undvære eller få løst på en anden måde.

Det giver jer et godt udgangspunkt når i skal forhandle med ejendomsservice firmaet. 

Start med at kontakte mindst 3 forskellige firmaer og bed om et tilbud. Gerne skriftligt og specificeret. I skal dog være opmærksom på at det kan være et pakketilbud.

Ved at kontakte mindst 3 får i et overblik over prisniveauet og i har sikret jer, at i ikke har været så uheldige at have kontaktet det dyreste i området. 

En anden ting i skal være opmærksomme på er at prisen alene ikke bestemmer, hvilke tilbud der er det bedste. Det kan blive en dyr fornøjelse at vælge forkert. Bed om referencer og hør hvad tidligere og nuværende kunder har haft af erfaringer.

Det giver jer et godt fundament at vurdere de 3 tilbud og finde det bedste. Husk at det skal være et der er tilstrækkelig fleksibel til, at der er plads til en isvinter og en kælder fuld af regnvand.