Spiritus

Visse eksistenser foretrækker udelukkende spiritus

Visse eksistenser foretrækker udelukkende spiritus

Nu kan det lyde helt alkoholisk, hvis man udbryder, at man hellere vil have spiritus, end man vil have øl eller vin, fordi der generelt er flere alkoholprocenter i dette.

Det kan også lyde som om, at man har formået at skabe ens eget hjemmebrændt, som man udelukkende kan lide, så man fremstår lidt som en bondeknold.

Endelig kan man også udsende et signal med, at man er lidt finere på den, fordi man er til spiritus, der generelt er dyrere end øl, og øl forbinder man jo med arbejderklassen.

Men måske har man bare aldrig fået smag for øl eller heller ikke de mange specialøl, og man har fået en god fornemmelse for spiritus, hvor der er noget, man elsker, mens man decideret hader andet.

Man går altså meget op i, hvad det er for noget spiritus, man har, om man skal i byen og være fuld, eller man vil fylde barskabet op.

Det er en dyr hobby med spiritus

Det kan jo også tænkes, at man er helt forgabt i en bestemt type spiritus, hvor man næsten samler på flaskerne eller kan lide at fylde skabet derhjemme op med den slags.

Måske går man faktisk bare op i det uden ligefrem at kunne lide smagen eller alkohol generelt. Sådan er der jo nogle mennesker, der er.

Man skal jo have lov til at have sin hobby og dyrke den, som man foretrækker, selvom det kan blive en dyr hobby at samle på sådan noget spiritus.

Dog skal man huske på, at siden der er så meget alkohol i spiritus, så skal man ikke drikke det i samme mængder som øl, da det virkelig kan slå hårdt og med tiden medføre skader på ens krop end bare de kortvarige.

Har du et sted, du foretrækker at købe spiritus fra?